Питання сумісності глушителя з заднім мостом)
Автор темы: Tarik, 11 Mar 2009 22:38
5 ответов в этой теме
Отправлено 11 March 2009 - 22:38
Всім доброго часу дня!!!!!! Виникло дибільне (а може і не дуже)))) питання: чи можливі проблеми від нагріву моста вихлопними газами???????Ситуація така: виникло бажання поставити басовитий вихлоп, був куплений глушник, але по причині майже халявної ціни(по знайомству за два пива))))) виміри по місцю не проводились і результат- загрубий по ширині і сидить дуж низько. Але поставити охота і є думки тулити на стандартне місце глушителя(під салоном перед мостом), проте є боязнь, що буде міст перегріватися... В кого які думки на цей рахунок??????
Отправлено 11 March 2009 - 23:18
у меня глушак самопальный прямо перед мостом висит и кагбэ ничего стремного ни от деда, ни от матери не слышал и сам не почувствовал. Но ежели он газами фигачить прямо на мост будет то это конечно не хорошо
Отправлено 11 March 2009 - 23:43
Тобто, буде грітися??? Чи що ти маєш на увазі??у меня глушак самопальный прямо перед мостом висит и кагбэ ничего стремного ни от деда, ни от матери не слышал и сам не почувствовал. Но ежели он газами фигачить прямо на мост будет то это конечно не хорошо
Сообщение изменено: Tarik (11 March 2009 - 23:43)
Отправлено 12 March 2009 - 00:45
Дивився на твій Мось--в тебе труба виведена під бампер, а я питаю про варіант з виводом труби перед міст під салоном(так як вивести на вулицю не вийде--два квадратних вихідних патрубка)
Отправлено 12 March 2009 - 00:55
Ничего не будет. Не парься

Отправлено 12 March 2009 - 07:53
І я так думаю)))))))))))) Спасибі, що заспокоїв!!!!!!!!!!!! Буду ставити глушник!!!!!!!!!!!!!Ничего не будет. Не парься
1 посетителей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых